Blog - Fysiotherapie Purmerend

Nieuw Bord

We hebben een nieuw bord in de Zuidoostbeemster. Eindelijk met ons nieuwe logo erop.!

lees verder

Fysiofitness is weer begonnen!

Fysiofitness mag eindelijk weer beginnen! Ivm de Coronamaatregelen, hebben we een tijdje geen fysiofitness mogen doen . Voor meer informatie klink hier >> Fysiofitness Algemene Voorwaarden Fysiofit 2021

lees verder

De telefoon op maandagochtend

Op de maandagochtend krijgt u al sinds een tijdje Daniek aan de telefoon. Zo hebben wij meer tijd voor de patiƫnten.Daniek heeft stage bij ons gelopen en is student Fysiotherapie.

lees verder

Wij hebben de ‘living’ wals, gemaakt door green en styling nu ook te koop in de praktijk.( Het schilderij dat tegen de muur hang) .

lees verder

Revalidatie op de donderdag

We zijn zo blij met onze nieuwe oefenzaal in het medisch centrum. Zoals u ziet zijn er ook plafondplaten geplaatstTegen het plafond. Deze zorgen voor een optimaal geluid.

lees verder

Direct een ECHO

Deze mevrouw kwam bij mij binnen met knieklachten. Mw kon haar knie niet buigen en nauwelijks nog lopen. Mijn collega Sander kon gelukkig direct een echo maken. Op de echo was er een ontsteking te zien van de patellapees.Gelukkig was er niks gescheurd! Mw gaat nu in overleg met de huisartsen ibuprofen slikken en beginnen […]

lees verder

Ons Team

Ons team is in nieuwe bedrijfskleding gestoken!Na heel wat passen is het gelukt. Ons nieuwe logo hebben we op de shirts laten borduren.

lees verder