Fysiofit

Bewegen onder begeleiding

Actuele Tijden
-Maandag  COVID FIT                              9:00 – 10:00  Graeffweg     Max 6 personen
-Maandag Fysiofitness                           18:30-19:30   Graeffweg ( Wachtlijst) Max 6
-Dinsdag    Fysiotfitness                         17:00-18:00  Graeffweg    Max 6 personen
-Dinsdag    Fysiotfitness                         18:30-19:30   Graeffweg   Max 6 personen
-Woensdag Fysiofitness                          09-00- 10:00 Graeffweg    Max 6 personen
-Woensdag Fysiofitness                          18:30-19:30  Graeffweg    Max 6 personen

Vraagt u naar de mogelijkheden Zuidoostbeemster.

 

 

Fysiofitness Fitness / (Para) Medische Fitness

Fysio fitness is een vorm van fitness waarbij u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een klein groepsverband (maximaal 6 personen) gaat trainen op de Graeffweg. In de Zuidoostbeemster zijn de groepjes maximaal 3 personen. De training wordt afgestemd op uw eigen mogelijkheden en conditieniveau. De fysiotherapeut maakt een individueel oefenprogramma voor u. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor een juiste houding, uitvoering van de oefeningen en goeie opbouw. Tijdens deze Coronaperiode zal de training aangepast worden, zodat we een goede afstand kunnen creëren.  Voordat u met de training begint is het raadzaam om een intake af te nemen ( Deze kunnen wij evt als een behandeling declareren onder voorwaarde)

Voor wie is medische fitness geschikt?

Medische fitness is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken.
Heeft u bepaalde klachten waardoor u moeilijk kunt sporten, of wilt u klachten voorkomen, dan is medische fitness uitermate geschikt voor u. Maar ook als u wilt sporten, maar niet goed weet hoe u moet beginnen.
Soms kan het na een periode fysiotherapie verstandig zijn om door te trainen. Of het werkelijk voor u geschikt is, wordt bepaald na een uitgebreide intake door de fysiotherapeut.

Na een periode van fysiotherapie bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Maximaal kunt u voor 10 keer zelfstandig doorsporten . Hiervoor vragen wij een klein bedrag van 25 euro per 10x . Voor de mogelijkheden hebben we in de praktijk een papiertje hangen. Na deze 10 x krijgt u de mogelijkheid om bij ons te komen sporten of door te gaan in een sportschool.
Sportcentrum de kloek geeft u een korting van 10% op een jaarabonnement indien u via ons wordt doorverwezen.  ( Vraag vanwege de Corona naar de mogelijkheden hiervoor)

De training van fysiofitness

We trainen in kleine groepen op vaste tijden. De duur van de training is een uur. De training wordt gegeven door één van onze fysiotherapeuten en vindt plaats in de trainingsruimte . Deze ruimte is voorzien van alle apparatuur om op plezierige wijze doelgericht te trainen.
Voordat u kunt starten, wordt er een oefenprogramma voor u op maat gemaakt. Deze wordt door de fysiotherapeut opgesteld aan de hand van de intake en eventueel fitheidstest (indien u een fittest wenst, dan zullen wij hier 30 euro voor vragen)  Bent u kortgeleden bij ons geweest voor fysiotherapeutische behandeling overleg dan met uw fysiotherapeut of dit alles nodig is.

Gezond bewegen in een kleine setting en ontspannen sfeer met persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal. Beginniveau en leeftijd speelt geen enkele rol.

De kosten bedragen 30 euro per maand voor 1 x in de week! en 55 euro in de maand voor 2 x in de week trainen onder begeleiding. 

Voor de algemene voorwaarden klinkt u  hier Algemene Voorwaarden Fysiofit 2021
Meer informatie of inschrijven klikt u hier.

Voor onze nieuwste flyer klikt u hier.

Fysiofitness is weer begonnen!

Vergoeding
Medische fitness wordt als regel niet vergoedt door de verzekeraar onder de fysiotherapie.
Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak om te komen kijken tijdens onze trainingen.
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen, via ons aanmeldformulier, maar natuurlijk ook telefonisch, bij de balie of uw fysiotherapeut.