Locatie Centrum Purmerend

Locatie Centrum Purmerend

Centrum Locatie Purmerend

Aan de Zuiderweg 115e kunt u onze praktijk voor fysiotherapie vinden. Onze centrum locatie ligt 600 meter uit het centrum, net over de beemsterbrug in de Zuidoostbeemster Bij ons bent u welkom voor alle lichamelijke klachten die onze fysiotherapeuten kunnen helpen. We gaan samen actief opzoek naar de kern van de last die u ervaart. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Ons doel is pas bereikt als u tevreden de praktijk verlaat!

Fysiotherapie

Bij fysiotherapie in Purmerend beoefenen onze fysiotherapeuten een brede waaier aan specialisaties, waardoor wij ieder lichaamstype en iedere klacht kunnen verhelpen door de specialist die aan u gekoppeld wordt. Ons vak voeren we met veel liefde en precisie uit om iedereen de best mogelijke zorg aan te kunnen bieden. In de regio Purmerend staan wij bekend met een zeer goede beoordeling op vlak van professionaliteit.

Op Zorgkaartnederland is onze beoordeling te zien

Locatie Centrum Purmerend op Google maps

 

 

Eerste behandeling

Tijdens een eerste behandeling gaat de fysiotherapeut met u samen in gesprek en voeren we een lichamelijk onderzoek uit. Daarbij draait het om het actief vinden van de pijnoorzaak door de fysiotherapeut om de lichamelijke klachten te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen tijdens de volgende afspraken. Er wordt besproken hoeveel behandelingen fysiotherapie u nodig acht te hebben. Dit is bedoeld zodat wij zo transparant mogelijk naar u kunnen communiceren en er geen onrealistische verwachtingen geschept zullen worden.

Contact

Het team van Fysiotherapie Kamphuis en Hof  staat elke dag opnieuw voor u klaar om te helpen bij lichamelijke klachten. Aarzel niet om ons te contacteren voor het beantwoorden van uw vragen of voor het inplannen van een afspraak. Op onze website vindt u ons adres aan de zuiderweg 115e en onze contactgegevens. Op de website vindt u ook meer info over onze praktijk en de behandelingen die wij uitvoeren. U kunt ons daarnaast zowel bereiken via e-mail , app of via ons telefoonnummer door te bellen tijdens de openingstijden. Tot snel!

Centrum Locatie

Liever een andere locatie?  Purmerend MC de Graeff