Locatie centrum Purmerend

Fysiotherapie Locatie Centrum Purmerend

Zuidoostbeemster

Onze centrum locatie Purmerend is gevestigd net over de brug van Purmerend.
De locatie Purmerend Centrum is aan het groeien en de praktijk groeit lekker mee. Zo merken we dat door de komst van de nieuwbouwwijk de nieuwe tuinderij in Zuidoostbeemster ook meer mensen de weg naar de praktijk weten te vinden.

Praktisch bij onze centrum locatie Purmerend

  • Parkeren kan voor de deur. Er zijn 3 parkeerplaatsen pal voor de deur.
  • De praktijk heeft een oefenzaal en 2 behandelkamers. Toilet is ook aanwezig.
  • De praktijk is 3 avonden per week geopend.
  • Op maandagavond en dinsdagochtend is er een mogelijkheid voor echografie.
  • Naast de algemene fysiotherapie, kunt u ook gebruik maken van Manuele Therapie, echografie, Longfysiotherapie,

Fysiotherapie net over de beemster brug

Aan de Zuiderweg 115e kunt u onze praktijk voor fysiotherapie in Beemster vinden. Bij ons bent u welkom voor alle lichamelijke klachten die onze fysiotherapeuten kunnen helpen. We gaan samen actief opzoek naar de kern van de last die u ervaart. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Ons doel is pas bereikt als u tevreden de praktijk verlaat!

Fysiotherapie

Bij fysiotherapie in Beemster beoefenen onze fysiotherapeuten een brede waaier aan specialisaties, waardoor wij ieder lichaamstype en iedere klacht kunnen verhelpen door de specialist die aan u gekoppeld wordt. Ons vak voeren we met veel liefde en precisie uit om iedereen de best mogelijke zorg aan te kunnen bieden. In de regio Beemster staan wij bekend met een zeer goede beoordeling op vlak van professionaliteit.

Eerste behandeling

Tijdens een eerste behandeling gaat de fysiotherapeut met u samen in gesprek en voeren we een lichamelijk onderzoek uit. Daarbij draait het om het actief vinden van de pijnoorzaak door de fysiotherapeut om de lichamelijke klachten te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen tijdens de volgende afspraken. Er wordt besproken hoeveel behandelingen fysiotherapie u nodig acht te hebben. Dit is bedoeld zodat wij zo transparant mogelijk naar u kunnen communiceren en er geen onrealistische verwachtingen geschept zullen worden.

Zuiderweg 115e 1461GH Zuidoostbeemster
Mob :+31 (0)6 491 053 34 Tel : +31 (0)299 – 780830
open locatie praktijk in GOOGLE MAPS

Maandag:     8:30 uur –  20:30 uur
Dinsdag :      9:00 uur –  20:00 uur
Woensdag:   8:00 uur – 18:00 uur
Donderdag:  8:00 uur – 20:00 uur
Vrijdag:          9:00 uur- 18:00 uur
Zaterdag:      ( Gesloten)
Zondag:         (Gesloten)

Bord Fysio Beemster Zuidoostbeemster

Fysio Beemster/ Zuidoostbeemster

Contact

Het team van Fysiotherapie Kamphuis en Hof in Beemster staat elke dag opnieuw voor u klaar om te helpen bij lichamelijke klachten. Aarzel niet om ons te contacteren voor het beantwoorden van uw vragen of voor het inplannen van een afspraak. Op onze website vindt u ons adres aan de zuiderweg 115e en onze contactgegevens. Op de website vindt u ook meer info over onze praktijk en de behandelingen die wij uitvoeren. U kunt ons daarnaast zowel bereiken via e-mail , app of via ons telefoonnummer door te bellen tijdens de openingstijden. Tot snel!

Fysiotherapie Centrum Purmerend in Zuidoostbeemster

Ervaart u lichamelijke ongemakken, maar weet u niet zo goed wat u ermee aan moet? Bij onze praktijk in Zuidoostbeemster kunt u terecht bij ons team gespecialiseerde fysiotherapeuten die uw lichamelijke klachten uitstekend zullen behandelen. Rugklachten, vastzittende nek of zere spieren? Ons team kan bijna elk soort klacht behandelen. De fysiotherapeut gaat in onze praktijk in Zuidoostbeemster actief aan de slag om het welzijn van onze patiënten aanzienlijk te verhogen. We beoefenen verschillende soorten specialisaties om onze patiënten met zeer positieve resultaten weer en met een stralende lach van het leven te laten genieten.

Wie zijn wij?

Onze fysiotherapeuten in Zuidoostbeemster gaan samen met u aan de slag met als doel de oorzaak van je lichamelijke problemen te vinden. We kunnen allerlei soorten klachten behandelen door middel van fysiotherapie. U krijgt een algemeen fysiotherapeut of specialist aangewezen die u gaat helpen. Tijdens een eerste gesprek worden de klachten doorgenomen en gaat er bekeken worden welke behandelingen daarbij aansluiten. De fysiotherapeut gaat daarbij opzoek naar de oorzaak van de klachten. Wanneer de locatie gevonden wordt, gaat de fysiotherapeut deze regio behandelen. Als het blijkt dat de behandeling de gewenste resultaten heeft bereikt, kan er toegewerkt worden naar een afbouw.

In onze praktijk kan je behandeld worden voor rugklachten, maar ook bij klachten die komen kijken bij het hebben van bijv COPD. Door beweging kunnen deze klachten grotendeels onder controle blijven. De fysiotherapeut bekijkt uw lichamelijke conditie en spierkracht. Wanneer deze onvoldoende blijken, worden er door middel van conditietesten en spieroefeningen het optimale uit je lichaam gehaald om op die manier beter bestand te zijn tegen de klachten van COPD. Ook kan het zijn dat u op een verkeerde manier ademhaalt wat de benauwdheid enkel verergerd. Door ademhalingsoefeningen uit te voeren, leert u aan hoe u de benauwdheid kan tegengaan. Dit werkt letterlijk verademend.

Verzekering

Het is mogelijk dat u eerst een gesprek aangaat met uw huisarts over de klachten die u ervaart. Wanneer uw huisarts beslist dat fysio een goed onderdeel kan zijn van uw genezingsproces, wordt een doorverwijzing voorgeschreven voor fysiotherapie. Met die doorverwijzing kunt u vervolgens een doorverwijzing krijgen voor onze praktijk in Zuidoostbeemster. Zonder verwijzing bent u ook welkom bij ons.
Voordat u effectief een afspraak inplant bij de algemeen fysiotherapeut, is het belangrijk dat u even controleert hoe u aangesloten bent bij uw zorgverzekering met betrekking tot fysiotherapie. Laat u informeren of u recht heeft op vergoeding voor fysiotherapie en hoe de kosten verdeeld zijn tussen u en de zorgverzekering. Zo voorkomt u dat u uiteindelijk een factuur krijgt van uw zorgverzekering of dat u voor andere nare verassingen komt te staan.

Afspraak maken

U bent ook zonder verwijzing welkom in de regio Zuidoostbeemster. Maar als u van de huisarts een verwijsbrief heeft gekregen, kunt u in de regio Zuidoostbeemster bij onze praktijk op Zuiderweg 115e terecht voor het maken van een afspraak. Onze praktijken zijn elke dag van maandag t/m vrijdag geopend. Bij dringende zaken is er een afspraak op zaterdag mogelijk. Wanneer een afspraak niet mogelijk is, zullen we u binnen ons netwerk doorverwijzen naar een andere fysiotherapeut.
Via onze website kunt u terecht voor de locaties van onze praktijken en een telefoonnummer voor eventuele vragen of om een afspraak te maken. Laat uw lichamelijke zorgen verdwijnen door ons u te laten helpen.