Oefenbal Fysiotherapie Purmerend

Oefenbal fysiotherapie Purmerend

In de oefenzaal in Purmerend op de Oefenbal zit Tsjerk.
Hij heeft bij ons hartrevalidatie. Wisten jullie dat dit bij zilveren kruis met een basisplus module volledig vergoed wordt? Een basisplus pakket krijg je automatisch bij een aanvullende verzekering bij zilveren kruis. https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/zorgverzekering/aanvullende-verzekering/basis-plus-module. Als u meer vragen heeft over onze tarieven en vergoedingen klik dan hier Tarieven

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof je niet veel spiergroepen hard kunt trainen met een oefenbal tijdens fysiotherapie in Purmerend of thuis . Toch kom je met een beetje creativiteit heel ver! Daarnaast is een fitness bal goedkoop om aan te schaffen, licht in gebruik en makkelijk weer op te bergen. Voor het opbouwen van kracht, balans, stabiliteit en sterke core spieren is deze bal uitermate geschikt.

Wij gebruiken daarom vaak deze bal

Wanneer moet je overwegen om te trainen met een oefenbal?

Trainen met een fitness bal is uitermate geschikt voor thuis trainen. Je hebt weinig ruimte nodig en je kan veel verschillende fitness bal oefeningen doen, voor de meeste spiergroepen. Overigens heeft vrijwel iedere sportschool ook fitness ballen waarmee je kunt trainen. In combinatie met gewichten zijn je mogelijkheden dan iets groter.

Verder is trainen met een fitness bal handig als je niet teveel geld wilt uitgeven aan fitness materiaal en toch goede resultaten wilt halen. Indien u vragen heeft over een oefenbal of oefeningen zou willen krijgen, neemt u dan contact met ons op.