Pluspraktijk/Keurmerk

Pluspraktijk/Keurmerk

Pluspraktijk (5*) Keurmerk

Sinds januari 2017 zijn wij door Achmea Zilveren Kruis gecertificeerd als PLUS-praktijk. Zij omschrijven Pluspraktijken als volgt; Pluspraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die betere kwaliteit leveren. Ze hebben bijvoorbeeld aanvullende programma’s en ze maken de kwaliteit inzichtelijk. Leest u hier meer over een Pluspraktijk

Voordelen van een Pluspraktijk

  • Deskundige fysiotherapeuten
  • Goede bereikbaarheid
  • Ruime openingstijden
  • Korte wachttijd
  • Goede samenwerking met andere zorgverleners
  • Ook krijgen mensen met een aanvullende verzekering EN de aanvulling PLUS van Achmea, bij ons 2 zittingen fysiotherapie bovenop hun aanvullende verzekering vergoed.

Keurmerk

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Zij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan.

Fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen zijn herkenbaar voor patiënten, zorgverzekeraars en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

Bij het Keurmerk Fysiotherapie maken wij als Fysiotherapie Kanaleneiland zichtbaar dat we actief met de kwaliteit van zorg bezig zijn. We laten zien dat we werken aan echte inhoudelijke kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen.
Ook borgt het Keurmerk de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie, doelmatigheid én maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

Pluspraktijk Keurmerk