Praktijk

De fysiotherapeuten van Kamphuis & Hof in Purmerend en Zuidoostbeemster

Jessica Kamphuis-Broedersz       BIG  19063826104

Oncologische revalidatie, Oedeemtherapie, FysioPilates, leefstijlcoach, gewichtsconsulente ? Met al uw Oedeemklachten kunt u bij mij terecht, zowel na een operatie als na een bestraling. Dit najaar wil ik nog verschillende cursussen volgen op oncologisch gebied. Een altijd positieve instelling en een luisterend oor.

Omdat ik ongeveer 15 jaar fysiotherapeut en 11 jaar praktijkhouder ben,  heb ik veel Post HBO opleidingen, lezingen en cursussen gevolgd. Een kleine greep.
Opleiding Oedeemfysiotherapie MLDV: , daarbij Lipoedeem en recent de nieuwste inzichten.
Pilates: Perfectpilates, Klassieke Pilates, Powerpilates, Borstkanker en Pilates, Relaxcercise,
Algemeen: Diabetes, Manuele Therapie Marsman 1, MedicalTape, Wervelkolom recente inzichten,beweegprogramma’s, Functionele bewegingsketens.
Tevens sta ik ingeschreven in onconet
LINK ONCONET
Training bij borstkanker, Oncologie en training, Oncologie en Pijn ( uitleg langdurige pijn)

 

 

Robin van Eis BIG-nummer 79916908809
Als voormalig topsporter begrijp ik dat rustig wachten totdat een klacht verdwenen is, niet altijd een optie is. In mijn werk voor de Nederlandse Basketballbond (NBB) en Nederlandse Honk- en Softballbond (KNBSB) heb ik sporters geholpen in hun weg terug naar de top. Samen met u zoeken wij naar een passende behandeling voor uw eigen weg naar een spoedig herstel. Vervelende nek- en schouderklachten en sportblessures behoren onder andere tot mijn expertise. Naast de algemene opleiding Dry Needling, beschik ik ook over de aanvullende specialisatie Dry Needling
.

Om de best mogelijke zorg te kunnen bieden heb ik mij uitgebreid geschoold in:
Dry Needling (met specialisatie wervelkolom), Schouderopleidingen van internationale schouderexperts Prof. Dr. Ann Cools en Prof. Dr. Jeremy Lewis en momenteel de opleiding Echografie. In de praktijk ben ik werkzaam als stagebegeleider, voor de toekomstige generatie fysiotherapeuten. In 2020 start ik met de Master Musculoskeletale Revalidatie gericht op Sportfysiotherapie, Manuele- en Orofaciale Therapie.

 

 

Sander Blaauw   BIG-nummer  33925037504
Na mijn afstuderen heb ik verschillende cursussen gevolgd (sport)massage, (sport)verzorging en Medical taping. Bij AFC AJAX: verdieping in de topsport. In 2019 heb ik de cursus dry needling gevolgd en een verdieping in hand/pols klachten.
In de afgelopen jaren ben ik  fysiotherapeut, trainer, scheidrechter, organisator en verzorger geweest bij mijn voetbalclub. Ik ben een harde werker.  Een glimlach op iemand zijn gezicht is voor mij het mooiste compliment.

Dry Needling

Klachten omtrent voetbal, Pols en handklachten,
Dry Needling , Echografie, Medical Taping

 

 

 

Sylvia Rutten  Big  29033438404

Nadat ik 8 jaar bij fysiotherapie Mellenberg-Lehmann heb gewerkt, ben ik nu werkzaam bij Fysiotherapie Kamphuis en Hof.  Ik heb in de jaren veel cursussen en opleidingen mogen doen, maar de voornaamste zijn de volgende

– Oedeemfysiotherapeut
– Claudicatio Fysiotherapeut ( Bloedvaten)
– Zwangerschapseducatie  

Suzanne Hof-de Wit  BIG  69055245804

Moeite met lopen, altijd benauwd, bang om te vallen of langdurig duidelijk lokale pijnklachten? Door mijn specialisatie kan ik u hierbij ondersteunen. Samen bekijken we de mogelijkheden om u zo optimaal mogelijk te laten functioneren. De koffie staat altijd klaar!


Post -HBO Onder andere: COPD, Claudicatio Intermittens, Fasciale Therapie, Corona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea Okhuijsen  BIG 39055500904

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik patiënten met diverse klachten. Mijn specialisaties liggen vooral op het gebied van Artrose, COPD, Corona en ik ben bezig met een echo opleiding.

.

Post -HBO : Artrose ,Schouder, COPD, Echografie,Corona

 

 

 

 

 

 

Wander Pal  BIG 59058203904

Met alweer meer dan 18 jaar ervaring ben ik werkzaam als freelance Manueel therapeut. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met betrekking tot de behandeling van wervelkolom-, arbeids-, en sportgerelateerde klachten. Daarnaast weten steeds meer patiënten mij te vinden voor specifieke behandeling van: nekpijn, kaakpijn, hoofdpijn en duizeligheidsklachten. Een logische stap voor mij is dat ik in september 2020 mijn tweede Master of Science opleiding ga starten. Dit keer ga ik me specialiseren in orofaciale therapie.
Naast mijn werk in de praktijk ben ik werkzaam bij Judo Bond Nederland en Taekwondo Bond Nederland. Hier ben ik betrokken bij de medische begeleiding van topsporters tijdens training en internationale toernooien.

 

Manueel therapie MSC

 

 

 

 

 

 

 

 

Nick Peerenboom

Na een stage van 4 maanden ben ik blijven werken bij fysiotherapie Kamphuis en Hof
Ik werk nu tijdelijk als Fysiotherapie assistent, maar over twee maanden ga ik al fysio aan de slag. Ik ben een fanatiek voetballer en een allround fysiotherapeut. Ik ben tevens werkzaam bij AZ als fysiotherapeut

Fysioassistent