Praktijk

De fysiotherapeuten van Kamphuis & Hof in Purmerend en Zuidoostbeemster

Jessica Kamphuis-Broedersz

Vervelende littekens, ophopend vocht, status na borstkanker? Met al uw oedeemklachten kunt u bij mij terecht, zowel na een operatie als na een bestraling. Recent volg ik allerlei lezingen over de nieuwste inzichten van behandelen, zodat de ik op alle gebieden up-to-date blijf. Een altijd positieve instelling en een luisterend oor.

 

 

Robin van Eis

Crossfit, honkbal, sport of schouderklachten.

Door veel ervaring in eigen topsport begrijp ik dat snel herstel een must is. Ik werk vaak middels dry needling en oefeningen. Op dinsdag en woensdag begeleid ik de Fysiofit. Gezelligheid , denken in oplossingen en snel handelen past bij mij.

 

Iris Schipper

Klachten aan uw been, heup, knie of voet? Een botbreuk opgelopen of geopereerd?Door mijn specialisatie bent u hiervoor bij mij aan het juiste adres. Samen werken wij aan een optimaal en spoedig herstel!

 

 

 

 

 Suzanne Hof-de Wit

Moeite met lopen, altijd benauwd, bang om te vallen of langdurig duidelijk lokale pijnklachten? Door mijn specialisatie kan ik u hierbij ondersteunen. Samen bekijken we de mogelijkheden om u zo optimaal mogelijk te laten functioneren. De koffie staat altijd klaar!

Cees Visser

Naast mijn werk met o.a. hartpatiënten in het Westfriesgasthuis, ben ik ook manueel therapeut. Als manueel therapeut kijk ik of alle gewrichten op de juiste manier meebewegen. Mijn uitdaging zit in het goed duidelijk maken voor mensen wat er aan de hand is en wat ze zelf kunnen doen met hun klachten. Ik ga altijd rustig en bedachtzaam te werk, waarbij ik goed kijk naar wat de patiënt aan kan. Vaak zijn mijn behandelingen ondersteunend aan het oefenen bij de collega’s.

Andrea Okhuijsen

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik patiënten met diverse klachten. Ik ben dan ook niet nader gespecialiseerd, maar probeer juist zo allround mogelijk te blijven. Ik ben positief ingesteld en hou van een actieve aanpak . Graag ga ik samen met u aan de slag om uw doelen te bereiken en heb recent een cursus afgerond over artrose. Ik begeleid ook de Fysiofit op de maandagavond.

 

 

Heel belangrijk vind ik dat je meteen geholpen kunt worden . Geen lange wachttijden. Goede en deskundige raad en de persoonlijke benadering spreekt me aan.