Praktijk

De fysiotherapeuten van Kamphuis & Hof in Purmerend en Zuidoostbeemster

Jessica Kamphuis-Broedersz       BIG  19063826104

Oncologische revalidatie, Oedeemtherapie, FysioPilates, leefstijlcoach, gewichtsconsulente ? Met al uw Oedeemklachten kunt u bij mij terecht, zowel na een operatie als na een bestraling. Dit najaar wil ik nog verschillende cursussen volgen op oncologisch gebied. Een altijd positieve instelling en een luisterend oor.

Omdat ik ongeveer 15 jaar fysiotherapeut ben en bijna 10 jaar praktijkhouder heb ik veel Post HBO opleidingen, lezingen en cursussen gevolgd. Een kleine greep.
Opleiding Oedeemfysiotherapie MLDV: , daarbij Lipoedeem en recent de nieuwste inzichten.
Pilates: Perfectpilates, Klassieke Pilates, Powerpilates, Borstkanker en Pilates, Relaxcercise,
Algemeen: Diabetes, Manuele Therapie Marsman 1, MedicalTape, Wervelkolom recente inzichten,beweegprogramma’s, Functionele bewegingsketens.
Tevens sta ik ingeschreven in onconet     LINK ONCONET
Training bij borstkanker, Oncologie en training, Oncologie en Pijn ( uitleg langdurige pijn)

 

 

Robin van Eis    BIG-nummer  79916908809

Door veel ervaring in eigen topsport begrijp ik dat snel herstel een must is. Ik werk vaak middels dry needling en oefeningen. Gezelligheid , denken in oplossingen en snel handelen past bij mij. Tevens kunt u mij vinden bij Crossfit Purmerend als therapeut op de maandag.


Nadat ik in 2013 mijn HBO fysiotherapie heb afgerond heb ik verschillende opleidingen gedaan.

-Dry Needling opleidingen gedaan. -Schoudercursussen 1, 2 ,3 en advanced van Dr Ann Cools -Tevens volg ik alle lezingen over de schouder en ben op de hoogte van de meest recente inzichten.

Sander Blaauw   BIG-nummer  33925037504

Na mijn afstuderen heb ik verschillende cursussen gevolgd (sport)massage, (sport)verzorging en Medical taping. Bij AFC AJAX: verdieping in de topsport. In 2019 heb ik de cursus dry needling gevolgd en een verdieping in hand/pols klachten.
In de afgelopen jaren ben ik  fysiotherapeut, trainer, scheidrechter, organisator en verzorger geweest bij mijn voetbalclub. Ik ben een harde werker.  Een glimlach op iemand zijn gezicht is voor mij het mooiste compliment.

Dry Needling

Klachten omtrent voetbal, Pols en handklachten,
Dry Needling

Nick Peerenboom
Na een stage van 4 maanden ben ik blijven werken bij fysiotherapie Kamphuis en Hof
Ik werk nu tijdelijk als Fysiotherapie assistent, maar over twee maanden ga ik al fysio aan de slag. Ik ben een fanatiek voetballer en een allround fysiotherapeut.
Fysioassistent

Fysiotherapie assistent

Suzanne Hof-de Wit  BIG  69055245804

Moeite met lopen, altijd benauwd, bang om te vallen of langdurig duidelijk lokale pijnklachten? Door mijn specialisatie kan ik u hierbij ondersteunen. Samen bekijken we de mogelijkheden om u zo optimaal mogelijk te laten functioneren. De koffie staat altijd klaar!


Post -HBO Onder andere: COPD, Claudicatio Intermittens, Fasciale Therapie

 

Cees Visser  BIG 69035346704

Naast mijn werk met o.a. hartpatiënten in het Westfriesgasthuis, ben ik ook manueel therapeut. Als manueel therapeut kijk ik of alle gewrichten op de juiste manier meebewegen. Mijn uitdaging zit in het goed duidelijk maken voor mensen wat er aan de hand is en wat ze zelf kunnen doen met hun klachten. Ik ga altijd rustig en bedachtzaam te werk, waarbij ik goed kijk naar wat de patiënt aan kan. Vaak zijn mijn behandelingen ondersteunend aan het oefenen bij de collega’s.

Post- HBO: Vooral op Manueel Technisch gebied en Pijnbeleving. 

 

Andrea Okhuijsen  BIG 39055500904

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik patiënten met diverse klachten. Mijn specialisaties liggen vooral op het gebied van Artrose, COPD en ik ben bezig met een echo opleiding.

.

 

 

 

 

 

 

Post -HBO : Artrose ,Schouder, COPD, Echografie

Foto van ons 10 jarig bestaan!

Heel belangrijk vind ik dat je meteen geholpen kunt worden . Geen lange wachttijden. Goede en deskundige raad en de persoonlijke benadering spreekt me aan.