Praktijk

De fysiotherapeuten van Kamphuis & Hof in Purmerend en Zuidoostbeemster

Jessica Kamphuis-Broedersz

Oncologische revalidatie, Oedeemtherapie, FysioPilates, leefstijlcoach, gewichtsconsulente ? Met al uw Oedeemklachten kunt u bij mij terecht, zowel na een operatie als na een bestraling. Dit najaar wil ik nog COPD 1 gaan volgen en cursussen op oncologisch gebied. Een altijd positieve instelling en een luisterend oor.

Omdat ik ongeveer 13 jaar fysiotherapeut ben en bijna 10 jaar praktijkhouder heb ik veel Post HBO opleidingen, lezingen en cursussen gevolgd. Een kleine greep. Opleiding Oedeemfysiotherapie MLDV: , daarbij Lipoedeem en recent de nieuwste inzichten

Pilates: Perfectpilates, Klassieke Pilates, Powerpilates, Borstkanker en Pilates, Relaxcercise.

Algemeen: Diabetes, Manuele Therapie Marsman 1, MedicalTape, Wervelkolom recente inzichten,beweegprogramma’s, Functionele bewegingsketens.

Robin van Eis

Crossfit, honkbal, sport of schouderklachten.

Door veel ervaring in eigen topsport begrijp ik dat snel herstel een must is. Ik werk vaak middels dry needling en oefeningen. Gezelligheid , denken in oplossingen en snel handelen past bij mij. Tevens kunt u mij vinden bij Crossfit Purmerend als therapeut op de maandag en donderdag.

Nadat ik in 2013 mijn HBO fysiotherapie heb afgerond heb ik verschillende

-Dry Needling opleidingen gedaan. -Schoudercursussen 1, 2 ,3 en advanced van Dr Ann Cools -Tevens volg ik alle lezingen over de schouder en ben op de hoogte van de meest recente inzichten.

Iris Schipper

Klachten aan uw been, heup, knie of voet? Een botbreuk opgelopen of geopereerd?Door mijn specialisatie bent u hiervoor bij mij aan het juiste adres. Na mijn meest recente opleiding ben is dan ook officieel Traumatisch fysiotherapeut.

 

Post-HBO cursussen –  In 2015 heb ik verschillende lezingen gevolgd: Een andere kijk op voeten, Voorste  kruisbandrevalidatie, Zicht op de schouder, Pijn aan de achillespees, Voorste Kruisband ruptuur, -In 2016 Cursus Basis Knie deel 1 en 2 -In 2017/2018 Opleiding fractuur en traumatologie

Daarnaast ga ik naar de symposiums gegeven door de omliggende ziekenhuizen

 

Carine Tonis
Mijn Master studie van 3 jaar heb ik bijna afgerond. Ik mag mezelf dan officieel
Master Sport Fysiotherapeut noemen. Mijn specialisme op dit vlak ligt ook erg bij het behandelen van kinderen boven de 8 jaar. 
Post-HBO: Master Sport, Arbeidsfysiotherapie, Zwanger en Fit ( bijna)

 Suzanne Hof-de Wit

Moeite met lopen, altijd benauwd, bang om te vallen of langdurig duidelijk lokale pijnklachten? Door mijn specialisatie kan ik u hierbij ondersteunen. Samen bekijken we de mogelijkheden om u zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

 

De koffie staat altijd klaar!

 

Post -HBO Onder andere: COPD, Claudicatio Intermittens, Fasciale Therapie

 

Cees Visser

Naast mijn werk met o.a. hartpatiënten in het Westfriesgasthuis, ben ik ook manueel therapeut. Als manueel therapeut kijk ik of alle gewrichten op de juiste manier meebewegen. Mijn uitdaging zit in het goed duidelijk maken voor mensen wat er aan de hand is en wat ze zelf kunnen doen met hun klachten. Ik ga altijd rustig en bedachtzaam te werk, waarbij ik goed kijk naar wat de patiënt aan kan. Vaak zijn mijn behandelingen ondersteunend aan het oefenen bij de collega’s. 

 

Post- HBO: Vooral op Manueel Technisch gebied en Pijnbeleving.

 

 

 

 

Andrea Okhuijsen

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik patiënten met diverse klachten. Ik ben dan ook niet nader gespecialiseerd, maar probeer juist zo allround mogelijk te blijven. Ik ben positief ingesteld en hou van een actieve aanpak.

I

Post -HBO : Artrose ,Schouder, Echografie

 

 

 

 

 

 

Foto van ons 10 jarig bestaan!

 

 

 

 

Heel belangrijk vind ik dat je meteen geholpen kunt worden . Geen lange wachttijden. Goede en deskundige raad en de persoonlijke benadering spreekt me aan.