Ons Team

De fysiotherapeuten van Kamphuis & Hof in Purmerend en Zuidoostbeemster

Jessica Kamphuis-Broedersz       BIG  19063826104
Oncologische revalidatie, Oedeemtherapie, leefstijlcoach, gewichtsconsulente en coronarevalidatie. Met al uw Oedeemklachten kunt u bij mij terecht, zowel na een operatie als na een bestraling.

Dit jaar wil ik nog verschillende cursussen volgen op oncologisch gebied.
Een altijd positieve instelling en een luisterend oor.

 

Omdat ik ongeveer 16 jaar fysiotherapeut en 12,5 jaar praktijkhouder ben,  heb ik veel
Post HBO opleidingen, lezingen en cursussen gevolgd. Een kleine greep.
Opleiding Oedeemfysiotherapie MLDV: , daarbij Lipoedeem en recent de nieuwste inzichten.
Pilates: Perfectpilates, Klassieke Pilates, Powerpilates, Borstkanker en Pilates, Relaxcercise,
Algemeen: Diabetes, Manuele Therapie Marsman 1, MedicalTape, Wervelkolom recente inzichten,beweegprogramma’s, Functionele bewegingsketens.
Tevens sta ik ingeschreven in onconet
LINK ONCONET
Training bij borstkanker, Oncologie en training, Oncologie en Pijn ( uitleg langdurige pijn)

 

Robin van Eis BIG-nummer 79916908809
Als voormalig topsporter begrijp ik dat rustig wachten totdat een klacht verdwenen is, niet altijd een optie is. In mijn werk voor de Nederlandse Basketballbond (NBB) en Nederlandse Honk- en Softballbond (KNBSB) heb ik sporters geholpen in hun weg terug naar de top. Samen met u zoeken wij naar een passende behandeling voor uw eigen weg naar een spoedig herstel. Vervelende nek- en schouderklachten en sportblessures behoren onder andere tot mijn expertise. Ik kan u o.a. helpen door Dry needling, maar misschien is het wel nodig om een echo te maken. Ik ben bezig met mijn tweede jaar Master Manuele therapie.

Om de best mogelijke zorg te kunnen bieden heb ik mij uitgebreid geschoold in:
Dry Needling (met specialisatie wervelkolom), Schouderopleidingen van internationale schouderexperts Prof. Dr. Ann Cools en Prof. Dr. Jeremy Lewis. In de praktijk ben ik werkzaam als stagebegeleider, voor de toekomstige generatie fysiotherapeuten. In 2020 ben ik met de Master Musculoskeletale Revalidatie gericht op Sportfysiotherapie, Manuele- en Orofaciale Therapie gestart.

Sander Blaauw   BIG-nummer  33925037504
Na mijn afstuderen heb ik verschillende cursussen gevolgd (sport)massage, (sport)verzorging, Medical taping, dry Needling, Corona revalidatie en Echografie
Inmiddels ben ik ruim twee jaar aan het werk bij Fysiotherapie Kamphuis en Hof.  Ik heb mij gespecialiseerd in de hand- en polsklachten. Ik ben een harde werker.  Een glimlach op iemand zijn gezicht is voor mij het mooiste compliment.

Klachten omtrent voetbal, Pols en handklachten,
Dry Needling , Echografie, Medical Taping, Corona

 

Sylvia Rutten  BIG-Nummer  29033438404
Nadat ik 8 jaar bij fysiotherapie Mellenberg-Lehmann heb gewerkt, ben ik nu werkzaam bij Fysiotherapie Kamphuis en Hof.  Ik heb in de jaren veel cursussen en opleidingen mogen doen, maar de voornaamste zijn de volgende. Ik sta ingeschreven in het chronischzorgnet.

Oedeemtherapie, Claudicatio Intermittens (Etalagebenen)

 

Daisy Reijersen BIG- Nummer: 19929830404

Na mijn studie ben ik begonnen bij Fysiotherapie Kamphuis en Hof.  In de herfst zal ik de waarnemingen doen, daarna blijf ik 4 dagen werken bij deze praktijk.
Ik ben me aan het oriënteren en probeer zoveel mogelijk patiënten te zien.  Ik zet me voor 100% in voor mijn patiënten en de praktijk.

Lescia Lof BIG-Nummer 19915941904

 

Nadat ik een langere periode heb gewerkt in Amsterdam werd ik benaderd door fysiotherapie Kamphuis en Hof. Vooral het enthousiaste team waarmee ze werken sprak me aan.
Nu ben ik net moeder geworden en ook net begonnen bij deze praktijk. Het voelt alsof ik er al jaren werk!
Specialisaties: Dry Needling

 Suzanne Hof-de Wit  BIG  69055245804

Moeite met lopen, altijd benauwd, bang om te vallen of langdurig duidelijk lokale pijnklachten? Door mijn specialisatie kan ik u hierbij ondersteunen. Samen bekijken we de mogelijkheden om u zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

  • Post -HBO Onder andere: COPD, Claudicatio Intermittens, Fasciale Therapie, Corona, Ouderen

Andrea Okhuijsen  BIG 39055500904
Als algemeen fysiotherapeut behandel ik patiënten met diverse klachten. Mijn specialisaties liggen vooral op het gebied van Artrose, COPD, Corona

.

  • Post -HBO : Artrose ,Schouder, COPD, Echografie,Corona

Manuele therapie, Orofasciaal

Nick Peerenboom  BIG 04245373

Na een stage van 4 maanden ben ik blijven werken bij fysiotherapie Kamphuis en Hof
Ik ben een fanatiek voetballer en een allround fysiotherapeut. Ik ben tevens werkzaam bij AZ als fysiotherapeut. Ik ben manager van de Locatie Gildeplein.

Algemene fysiotherapie, Ouderen, Corona herstelzorg.

 

Saroj Birjmohun  BIG 69923782504

Ik ben een afgestudeerde fysiotherapeut uit Duitsland. Om mijn kennis te vergoten ben ik in 2019 begonnen met een vervolgstudie Osteopathie in Amsterdam.
Mijn specialisaties zijn:   Lymfdrainage ( Oedeemtherapie), Manuele therapie i.o.,  Osteopathie en Medische trainingen.  Uw gezondheid is mijn zorg

 

Daniek
Tweedejaars student.

Receptioniste